Afbeelding

Zomeravond met dubieuze vrienden

Algemeen Kunst & Cultuur

Theater in 't Groen verzorgt weer een bijzondere theaterbelevenis met 'Zomeravond met Dubieuze Vrienden'. Een tweeluik over vriendschap en verraad, te zien op twee intrigerende locaties aan de Groenekanseweg te Groenekan.

'Krabat' is een muziektheater, geregisseerd door Nelly van der Geest. De voorstelling is geïnspireerd door het boek 'Meester van de Zwarte Molen'. De molenaar blijkt een meesteres in zwarte kunst te zijn die Krabat en zijn vrienden in de ban houdt. In de voorstelling 'Judas, Beyaard en het paardenmeisje' onderzoekt regisseur Timon Blok de verhouding tussen loyaliteit en verraad. In deze cabareteske en lichtvoetige voorstelling zullen onder andere overspel, Judas en Karel de Grote de revue passeren worden diverse verraders vanuit een nieuw perspectief bekeken. De speeldata zijn vrijdag 17 en zaterdag 18 juni om 20.00 uur en zaterdag 18 zondag 19 juni zijn er middagvoorstellingen die om 15.00 uur aanvangen. Toegangskaarten zijn te koop www.theaterinhetgroen.nl/tickets. Vanaf 23 mei zijn tegen contante betaling ook toegangskaarten te koop in Groenekan bij Fa. van der Neut en dorpsbistro Naast de Buren en verder bij Bouwman Boeken in de Bilt en bij de Bilthovense Boekhandel.

Lezersactie
Voor de matineevoorstellingen is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, stuur dan een mail naar info@vierklank.nl. Geef in het onderwerp graag voorkeursdatum aan.