Schoolvoetbaltoernooi

Woensdagmiddag 13 april vond het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats voor de groepen 7 en 8 van 10 basisscholen uit de Bilt, Bilthoven en Groenekan. Dit jaar wordt het toernooi voor de 6e keer georganiseerd door de schoolsportcoaches Eric Martherus en Paul van de Brink.

Het toernooi vond plaats onder ideale weersomstandigheden en trok daardoor vele ouders, broertjes en zusjes naar Sportpark 'Weltevreden'. Zij zagen leuke, spannende en minder spannende wedstrijden, maar over het algemeen vierde de sportiviteit hoogtij. Na vele wedstrijden kwam uiteindelijk de volgende eindstand op het bord. Bij de jongens : 1.Julianaschool 1, 2. Regenboog 1 en 3.Groen van Prinstererschool 1. De jongens van de Julianaschool gaan de gemeente vertegenwoordigen bij de rayonfinale op 18 mei in Huizen.

Meisjes
Bij de meisjes was de uitslag : 1. Michaelschool (4) , 2 Groen van Prinstererschool (2) en 3. Regenboog (3) De finale bij de dames was erg spannend, maar uiteindelijk won de Michaël met 1-0. Ook de Michaëlmeisjes gaan 18 mei naar Huizen. De prijzen werden dit jaar uitgereikt door Martin van Veelen; algemeen directeur van de Stichting Delta voor P.O. De tweede helft van het toernooi, nu met de groepen 5 en 6, heeft vandaag 20 april plaatsgevonden.