Secretaris Henny v.d. Heijden helpt met de aanleg van WiFi in De Vierstee.
Secretaris Henny v.d. Heijden helpt met de aanleg van WiFi in De Vierstee.

WiFi-installatie in De Vierstee

Algemeen Algemeen

Al lang was het voor vele bezoekers een wens om in De Vierstee in Maartensdijk een vast WiFi netwerk te hebben. Zaterdag 19 maart is deze wens gerealiseerd: vanaf nu heeft de Vierstee zijn eigen WiFi netwerk, mede mogelijk gemaakt door Stichting Vierstee 2.0 dankzij de vele gulle giften en donaties vanuit alle kanten van de samenleving, de gebruikers van de Vierstee en het bedrijfsleven.

Het gaat er steeds meer naar uitzien, dat het grootse deel van de Viersteerenovatie volgend jaar zomer uitgevoerd gaat worden en een klein deel nog deze zomer. Stichting Vierstee 2.0 wil echter daar niet op wachten en keek nu al naar op korte termijn te realiseren verbeteringen. Een vast WiFi netwerk voor internet stond al langer op het verlanglijstje en uit onderzoek bleek dat deze wens prima aan de 'behoud van investering, ook na de renovatie'- eis voldoet en goed inpasbaar was in de huidige situatie.

Zaterdag 19 maart heeft het bestuur van Stichting Vierstee 2.0 onder deskundige leiding de tien WiFi toegangspunten waaruit de installatie bestaat op verschillende plaatsen in de Vierstee aangelegd en geconfigureerd. Het password voor de Vierstee WiFi is via de beheerders van de Vierstee te verkrijgen.