Eerste darttoernooi in Westbroek

Algemeen Sport

Zaterdag 2 april vindt in de grote zaal van het Dorpshuis in Westbroek het eerste darttoernooi van Westbroek plaats. Om verzekerd te zijn van een plaats dient men zich wel zo snel mogelijk in te schrijven, liefst voor 17 maart.

Ad Verhoef, organisator van het toernooi: 'Vanuit Westbroek Doet organiseren Jeroen Stijlaart en ik dit eerste darttoernooi in Westbroek. Het toernooi is gesplitst in twee onderdelen, ééntje voor de jeugd, van 10 tot 18 jaar en een toernooi voor de senioren, van 18 jaar en ouder. Elke deelnemer speelt met zijn eigen dartpijlen. Maximaal kunnen 60 koppels meedoen, dus het is wel belangrijk dat deelnemers zich snel inschrijven, want vol is vol'.

Prijzen
Natuurlijk hoopt men ook op veel belangstelling vanuit het publiek, om de deelnemers aan te moedigen. Direct na de wedstrijden vindt ook de prijsuitreiking plaats. Het jeugdtoernooi begint om 18.00 uur en de senioren mogen om 20.00 uur aan de bak. 

De inschrijfstrook voor het toernooi kan worden gedownload via www.info@hetdorpshuis.nl en voor 17 maart ingeleverd bij Ad verhoef, Schutmeesterweg 40a, bij Jeroen Stijlaart, Wolkammerweg 37 of bij het Dorpshuis, Pr. Christinastraat 2, in Westbroek. [WE]