Het Biltsch Meertje verplaatst…

Algemeen Algemeen

Op zaterdag 5 maart 2016 wordt het Biltsch Meertje voor een dag verplaatst naar de Vechtsebanen. Dan organiseert IJBM op de kunstijsbaan in Utrecht-Overvecht van 13.00 tot 16.00 uur een gratis schaatsfestijn voor alle mensen, die voor dit seizoen een natuurijsabonnement hebben aangeschaft, maar helaas niet hebben kunnen schaatsen op de natuurijsbaan vanwege de zachte winter.

Om het schaatsen niet te verleren kan er lekker worden geschaatst voordat het voorjaar definitief begint. IJBM-ers zullen op 5 maart aanwezig zijn om tips te geven over schaatstechniek, bochtentechniek, houding en je te enthousiasmeren voor schaatsen in verenigingsverband. Daar kun je op heel jonge leeftijd mee beginnen (vanaf 6 jaar). Vaak slaat het enthousiasme van de kinderen over op ouders/verzorgers zodat een leuke familieactiviteit ontstaat.

Gratis schaatsen
Het evenement staat ook open voor mensen die overwegen om volgend seizoen een natuurijsabonnement aan te schaffen voor het Biltsch Meertje en voor sportievelingen die volgend seizoen actief schaats-lid willen worden. Bij aanschaf van een natuurijsabonnement voor het Biltsche Meertje of aanmelding als actief schaats-lid voor het seizoen 2016/2017, brengt IJBM de aanschaf van het toegangsbewijs van 5 maart in mindering op uw abonnementsgeld.

Aanmelden
Het evenement is op zaterdag 5 maart om 13.00 uur op Kunstijsbaan de Vechtsebanen Aan de Mississippidreef 151 te Utrecht. Verzamelen direct voor de ingang van de Vechtsebanen. IJBM'ers zijn te herkennen aan blauw / oranje schaatsjack. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar een mailtje naar bestuur@ijbm.nl wordt gewaardeerd.