Logo vierklank.nl
De nieuwe website van Vink biedt volop mogelijkheden.
De nieuwe website van Vink biedt volop mogelijkheden.
Zakelijk

Nieuwe website voor Vink Witgoed Westbroek

door Walter Eijnhoven

Woensdag 20 januari ging de nieuwe website van Vink Witgoed online. De oude site van het Westbroekse bedrijf voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd en dus werd het tijd voor iets anders. De hedendaagse klant krijgt het zoals hij het hebben wil: een mooie, strakke en informatieve site.

Na 8 jaar was de site echt aan vervanging toe. Klanten weten hun weg steeds beter te vinden op het wereldwijde web en hun zoektocht naar een product begint steevast via internet. Ruth Nagel, alweer 15 jaar eigenaar van Vink Witgoed: 'Sinds gisteravond is onze website in de lucht. Ik heb onze klanten, dat zijn zij, die de laatste zeven jaar bij ons iets hebben gekocht, al laten weten dat wij een nieuwe website hebben. Ik ben dan ook benieuwd naar hun reacties'. Vink Witgoed heeft bewust gekozen om geen webwinkel te runnen. Volgens Nagel kunnen klanten een beter advies krijgen als zij gewoon naar zijn winkel gaan om een product te kopen, vooral als het gaat om een grote aankoop als een koelkast, wasmachine of inbouwapparatuur. Nagel: 'Voor bijvoorbeeld inbouwapparatuur is het toch beter als ik de klant mondeling advies kan geven. Wie weet zal dit in de toekomst veranderen, maar voorlopig zie ik mijn klanten het liefst bij mij in de winkel'.

Nieuw
De site ziet er strak en informatief uit. 'Onze trouwe klanten kunnen wel merken dat er het één en ander is veranderd op de website. Zo hebben wij nu een nieuwe rubriek op onze site laten zetten, namelijk 'keukenrenovatie'. Een tweede nieuwe rubriek is 'service'. Onze klanten kunnen in deze rubriek van alles vinden op het gebied van aflevering, meerprijzen, betalingsmogelijkheden, veiligheid en recensies. Over recensies gesproken, degene met de leukste recensie krijgt van ons een tegoedbon van 250 euro, vrij te besteden bij Vink Witgoed, maar alleen als hij de laatste zeven jaar iets bij ons heeft gekocht', aldus Nagel. Een derde nieuwe rubriek is 'acties'. Hierop wordt van alles aangeboden, van een gratis Miele stofzuiger bij aankoop van een Miele wasmachine (tot 31 maart 2016) tot een gratis pannenset bij een Pelgrim fornuis. Nagel: 'Ik hoop dat onze klanten veelvuldig gebruik zullen maken van onze nieuwe website, per slot van rekening is deze toch een verlengde etalage van onze winkel'.

Meer berichten