De organisatie van de muziekavond heeft er zin in'
De organisatie van de muziekavond heeft er zin in'

Werkplaats organiseert muziekavond

Algemeen Muziek

Het zal je maar gebeuren. Het bericht krijgen dat je (opnieuw) kanker hebt. Zo'n ingrijpende gebeurtenis kan een enorme impact hebben op iemands leven, niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel. Het Helen Dowling Instituut in Bilthoven biedt diverse therapieën bij de verwerking van deze ziekte. Een aantal werkers/werksters van de Werkplaats Kindergemeenschap besloot aandacht te schenken aan dit Instituut.

door Walter Eijndhoven

'Door een nare gebeurtenis, zo'n drie jaar geleden, is een bijzondere band ontstaan tussen het Helen Dowling Instituut (HDI) en de Werkplaats Kindergemeenschap', vertelt Sanne van den Brink (5VWO). Zij vervolgt: 'Daarom heeft een groepje van tien werkers/werksters besloten om woensdagavond 27 januari een muziekavond te organiseren voor het HDI'. Gedurende de avond treedt een aantal bands op, maar ook veel andere muzikale talenten. Van den Brink: 'Totaal vinden negen acts plaats, waaronder Fabiënne Mucuk van The Voice, Just Music, maar bijvoorbeeld ook Gerard Spronk. Alle muzieksoorten komen aan bod deze avond. Wij hopen dan ook op veel belangstellenden. Het wordt echt gaaf'.

Band
De Werkplaats toont haar band met het Helen Dowling Instituut nog op veel andere manieren. De school heeft op dit moment 45 ambassadeurs voor het HDI en organiseert ieder jaar allerlei evenementen, zoals diverse feesten en de sponsorloop. De muziekavond vindt plaats op woensdag 27 januari op de Werkplaats Kindergemeenschap, Kees Boekelaan 12 te Bilthoven. Inlooptijd 19.15 uur, start 19.45 uur, einde avond is 23.00 uur. Contant betalen bij binnenkomst: 10 euro (inclusief hapjes, een drankje is inbegrepen). Aanmelden voor deze avond kan via: hdimuziekavond@gmail.com, onder vermelding van voor- en achternaam, het aantal personen waarmee u komt en uw telefoonnummer.