Achter het hoofveld van SVM wordt een Pannaveld aangelegd.
Achter het hoofveld van SVM wordt een Pannaveld aangelegd.

SVM krijgt een Pannaveld

Algemeen Algemeen

Voetbal op een pannaveld is een uitdagende variant op straatvoetbal. Op een pannaveld wordt er 1 tegen 1 of 3 tegen 3 gespeeld waarbij er gewonnen kan worden door middel van het poorten van de tegenstander of het scoren van meer goals dan de tegenstander. Een pannaveld is geschikt voor jong en oud en is verkrijgbaar in meerdere vormen, afmetingen en met verschillende typen omheining.

door Henk van de Bunt

De sponsorcommissie van de SVM uit Maartensdijk heeft voor zichzelf een aantal doelen gesteld; de meeste hiervan zijn inmiddels gerealiseerd, zoals een scorebord langs het hoofdveld, stoelenverkoop voor de tribune, bijdragen aan het jeugdkamp en een financiële bijdrage bij diverse toernooien.

Laatste doel
Na bijna drie jaar wordt eindelijk het laatste doel gerealiseerd. Met behulp van eigen clubmensen, ouders van leden, sponsorgelden is er een panna-veldje achter het hoofdveld in aanleg. Om het hele project nog mooier te maken en af te ronden kunnen sponsoren nog bijdragen. Aan de omheining is er ruimte voor bordsponsors. Er is inmiddels al een groep bereid gevonden een bord langs het veld te plaatsen. Belangstellenden kunnen contact opnemen via het formulier op de site van SVM. Nieuwe leden kunnen zich ook via www.svmmaartensdijk.nl aanmelden. De officiële opening staat gepland in september.