Vuurol in stroomversnelling

Algemeen Kunst & Cultuur

Het is weer bijna Pinksteren, dus bij Vuurol in het bos rond Dagrecreatie De Kuil, Lage Vuursche zijn de voorbereidingen in laatste fase

Het bos ontvouwt zijn lentetooi. Een hecht vrijwilligersteam is bezig met de laatste klussen, de banners hangen, decors worden voorbereid. Allurepark De Zeven Linden is opnieuw bereid om de artiesten een gesponsorde kampeerplek te bieden, voor het achtste jaar op rij. Zo kunnen de artiesten in de buurt verblijven tijdens het drukke Pinksterweekend en kan alle energie gebruikt worden voor het spelen van de voorstellingen.

Reserveer nu uw Passe-partout voor 15 en 16 mei wanneer u (vrijwel) alles wilt gaan zien of koop uw 'gewone' kaartjes en kijk hoe ver u komt, op www.vuurol.nl . De Theaterwandeling vindt plaats op 1ste en 2de Pinksterdag, 15 en 16 mei van 13.00 uur tot 18.00 uur. Het startpunt is het Dagrecreatieterrein Drakenstein in Lage Vuursche.

Lezersactie. Voor lezers van De Vierklank is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Stuur een mail naar info@vierklank.nl om hiervoor in aanmerking te komen.