Logo vierklank.nl
Team Hairdesque is altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkeling op hun vakgebied.
Team Hairdesque is altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkeling op hun vakgebied.

Hairdesque Maartensdijk, gespecialiseerd in Curlsys en Color

  Cultuur

Alweer ruim twintig jaar heeft Christa Spaan haar kapsalon Hairdesque aan het Maertensplein in Maartensdijk. Met vijf enthousiaste en vakkundige medewerkers in haar team is zij trots op haar salon. Samen doen zij veel aan training en educatie, maar ook bezoeken zij allerlei evenementen en shows.

door Walter Eijndhoven

Het Hairdesqueteam bestaat uit vier topstylistes en twee juniorstylistes in opleiding. 'Wij zijn erkend leerbedrijf', vertelt Christa. 'Het is erg leuk om mensen op te leiden en te zien hoe zij zich ontwikkelen, ieder op hun eigen manier. De leerlingen assisteren ons bij diverse werkzaamheden en volgen, naast hun opleiding, ook wekelijks training in de salon. Afhankelijk van hun niveau en ontwikkeling krijgen zij op de werkvloer steeds meer taken en verantwoordelijkheden'.

Curlsys

Hairdesque is gespecialiseerd in Curlsys. Deze gepatenteerde merknaam voor het krullen-knipconcept is ontwikkeld door de Engelse kapper Brian Mclean. Christa: 'Curlsys is een prachtige methode, met verschillende technieken en creëert zachte of sterke krullen waardoor het haar meer beweging en veerkracht krijgt. Hiervoor komen onze klanten van ver'. Curlsys is geschikt voor verschillende haartypen en geeft het haar tweemaal zoveel volume, slag of krul. Het haar glanst meer en pluizige punten verdwijnen. Ook is er een techniek die stijl haar meer volume en een luchtige valling geeft.

Keune Ambassador

Drie jaar geleden werd Hairdesque genomineerd om ambassadeur te worden voor Keune. 'Hier zijn wij blij mee en best ook trots', vertelt Christa. 'Keune, een wereldwijd haarcosmeticabedrijf, selecteert de betere salons hiervoor. Deze salons onderscheiden en ontwikkelen zich en investeren veel in educatie en training. Hier waren wij als team al volop mee bezig, dus was het ambassadeurschap een logische volgende stap. Als ambassador krijg je support en ieder jaar leuke, nieuwe trainingen. En wij zijn altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en ontwikkelingen in ons vakgebied'.

Femke

Sinds januari heeft het team versterking gekregen van de nieuwe collega Femke. Zij is allround haarstylist en gespecialiseerd in kleur- en folietechnieken. Christa: 'Wij zijn bijzonder blij met Femke. Zij past helemaal in ons team, maar ook goed in dit dorp, wat zeker belangrijk is. Femke werkt op dinsdag, donderdag en zaterdag. Hairdesque houdt op dinsdag en donderdag koopavond'.

Meer informatie over Hairdesque kunt u vinden op hun website: www.hairdesque.nl

Meer berichten