Deelnemers aan het clubkamioenschap.
Deelnemers aan het clubkamioenschap.

Clubkampioenschap Iduna

Algemeen

Zondag 24 maart werd het jaarlijkse clubkampioenschap van tafeltennisvereniging-Iduna gehouden in de gymzaal van het Nieuwe Lyceum in Bilthoven. Competitiespelers en bestuursleden werden opgeroepen deel te nemen en daarmee het goede voorbeeld te geven aan andere leden. 

Dat werkte goed. Er waren ook oud-competiespelers en er was een goede afvaardiging van de recreantengroep, die op maandagavond speelt. Met 14 deelnemers was er ruimte om veel wedstijden te spelen tussen 13.00 en 17.00 uur. 

In de eerste ronden speelden alle niveaus door elkaar om middenmoters de mogelijkheid te geven door te breken naar de top. Daar werd goed gebruik van gemaakt. Na de voorronde volgde de dubbelronde, waarbij de recreantengroep van de maandagavond licht in het voordeel was, omdat zij altijd dubbelen. Toch ging de titel naar de oud-toppers. De enkelfinales werden in meerkampen gespeeld in 4 niveaugroepen, met verrassende resultaten en een nieuwe clubkampioen. Na afloop werd er traditioneel afgesloten met een gezamenlijk etentje. 

Uitslagen: Enkel: Laurens van den Brink en August Langhout, Dubbel: Janneke van Dis en Laurens van den Brink + Johanniek Knibbeler en Henk Luth.