De Dierenweide krijgt zaterdag 30 maart bezoek van de paashaas.
De Dierenweide krijgt zaterdag 30 maart bezoek van de paashaas. [foto Henk van de Bunt]

Paaseitjes zoeken Dierenweide Maartensdijk

Algemeen

Op zaterdag 30 maart zal de dierenweide in Maartensdijk zijn omgetoverd tot een gezellige paasboel. De paashaas heeft dan rondom de weide paaseitjes verstopt inclusief een speciaal Gouden Ei.

Er zullen dit jaar 2 zoekrondes zijn om het zoeken voor alle kinderen zo eerlijk en rustig mogelijk te laten verlopen; kinderen tot en met 5 jaar zoeken van 14.00 tot 14.45 uur en van 15.00 tot 15.45u kunnen de kinderen van 6 tot en met 10 jaar paaseitjes zoeken. Voor het kind dat het gouden paasei vindt ligt er een leuke prijs klaar. 

Deelname is gratis en de dierenweide is tijdens het evenement geopend. Alle bezoekers van het paaseitjes-zoeken-evenement kunnen langskomen om de dieren van dichtbij te bekijken. In verband met het dierenwelzijn zijn er geen paaseieren verstopt in de weide waar de dieren verblijven, die liggen rondom de weide verspreid in een goed zichtbaar en gemarkeerd gebied. 

De Maartensdijkse dierenweide ligt aan het Gerard de Witpad achter de St. Maartenskerk. Hier is ook wat parkeergelegenheid. Wij raden iedereen aan zo’n 10min voor de start van de zoekronde aanwezig te zijn voor de officiële aftrap.