Het team van Hairdressers and Beauty in De Bilt.
Het team van Hairdressers and Beauty in De Bilt.

Kapsalon Hairdressers and Beauty viert 30-Jarig Jubileum

Algemeen

Drie decennia van stijl en service

Op 22 maart vierde Kapsalon Hairdressers and Beauty een mijlpaal van 30 jaar, met eigenaar Sandra de Rijk aan het roer. Sinds de oprichting heeft deze salon zich ontwikkeld tot een begrip in de omgeving waar klanten kunnen rekenen op kwaliteit en service.

‘Ik weet nog hoe spannend het was om de salondeuren voor het eerst te openen. Dit was nooit gelukt zonder de hulp van mijn familie. Vooral in het begin waren zij er altijd om mee te helpen met allerlei werkzaamheden voor en achter de schermen’, vertelt Sandra.

Bekroning

Gedurende de afgelopen 30 jaar heeft Hairdressers and Beauty zich onderscheiden door te werken met speciaal opgeleide haarstylisten, die elk een unieke specialisatie beheersen. Sandra: ‘Zij zorgen ervoor dat klanten altijd met een glimlach en een perfect gestylde look de deur uitgaan. De salon trekt klanten uit heel Nederland aan en is uitgeroepen tot de leukste salon van De Bilt. Ook zijn we bekroond tot het beste leerbedrijf van het jaar. Dat zegt wat over onze toewijding bij het opleiden en begeleiden van de volgende generatie haarstylisten’.

Bijzonder

De prestaties van deze salon reiken verder dan alleen lokale erkenning. Ze zijn er trots op dat ze hun expertise mochten inzetten tijdens evenementen als de Dutch Design Week en Amsterdam Fashionweek. Bijzondere samenwerkingen die de reputatie en het vakmanschap van de salon duidelijk onderstrepen. Sandra: ‘We vieren ons 30-jarig bestaan met de medewerkers en met onze klanten. We blijven ons focussen op ontwikkeling, innovatie en stijl en streven ernaar om onze uitmuntende service nog vele jaren overeind te houden.