Afbeelding

Vervolg Zomerconcerten op Vinkenplein

Algemeen

Na een geslaagd concert op 12 juni vervolgt de Stichting Zomerconcerten De Bilt haar reeks met een optreden van de Koninklijke Biltse Harmonie.

Zondag 3 juli van 14.00 tot 14.45 uur treedt op het Vinkenplein te Bilthoven de Melodie Percussiegroep o.l.v. dirigent Marcel Heijen op. Er is in korte tijd een geweldig programma ingestudeerd en de leden hebben veel zin in. Na een korte pauze volgt van 15.15 tot 16.00 uur een optreden van het Groot Harmonieorkest o.l.v. van de nieuwe dirigent Arnold Span. Onder zijn leiding is er een nieuw en sprankelend programma ingestudeerd.

De zomerconcerten worden al meer dan 20 jaar georganiseerd door een viertal enthousiaste vrijwilligers. Door een uitgebreide renovatie van paviljoen Beerschoten en aanpassing van de naaste omgeving kan er niet op de vertrouwde locatie worden opgetreden. Vandaar nu op het Vinkenplein. Stoelen zijn aanwezig, toegang gratis (vrijwillige bijdrage).

Bij slecht weer kan het concert geen doorgang vinden. De beslissing hierover wordt 11.30 uur genomen en bekend gemaakt via: https://www.zomerconcertendebilt.nl. Voor verdere inlichtingen: 030 6951560. (Jan Meeuwsen)