Afbeelding

Woord en Daad Fietsdag ‘Re-cycling’

Algemeen

Woord en Daad Soest e.o. organiseert op woensdag 29 juni de jaarlijkse fietsdag in de bosrijke omgeving in en rond Lage Vuursche. Al fietsend kan je genieten van een prachtig en afwisselend landschap. Onderweg is er een mooie plek voor de lunch.

Ook de Woord en Daad kringloopwinkel Soest kan worden bezocht. Na afloop wordt een openluchtdiner geserveerd. ’s Avonds is er samenzang in de Stulpkerk van Lage Vuursche. De opbrengst van deze dag is bestemd voor het project Drops4Crops in Burkina Faso. 

Programma
De fietstocht is ongeveer 45 km lang. Het is een mooie route door bosrijk gebied. Tussen 9.30 en 10.45 uur kan er worden ingeschreven en gestart bij fam. Van Wiggen op het terrein aan de Maartensdijkseweg 10 in Bilthoven. Tussen 16.00 en 17.00 uur is daar ook weer de finish. Na afloop van de fietstocht wordt op ditzelfde adres van 17.00 tot 18.30 uur een vijfgangendiner geserveerd in de tuin van boerderij ‘de Hooge Woning’. ’s Avonds is er samenzang in de Stulpkerk, Hoge Vuurscheweg 4 in Lage Vuursche. Dit begint om 19.30 uur. De samenzang op muziek van Klaas Jan Mulder, wordt begeleid door Gert en Marieke van Ginkel op orgel en fluit.

Aanmelden
Er is voor de lunch ruimte voor 75 personen en voor het diner voor 100 personen; aanmelden hiervoor kan tot uiterlijk maandag 27 juni 12.00 uur. Aanmelden voor de fietstocht hoeft niet, maar is wel fijn. Aanmelden kan per mail via info@woordendaadsoest.nl of telefonisch bij Gert-Jan Bluemink (06 27364470).