Afbeelding

Garagesale Route Groenekan

Algemeen

De 11e editie van de Garagesale Route Groenekan op zaterdag 28 mei van 10.00 tot 16.00 uur. Op 42 adressen verspreid door het dorp zal er weer veel te snuffelen zijn. Huisraad, boeken, speelgoed, kleding, huisgemaakte spullen en lekkernijen, plantjes, brocante en meer. 

Zo is er bij Molen Geesina (Ruigenhoeksedijk) naast het gewone assortiment meel en bakmixen, ook een rondleiding te krijgen en is er plaats voor een natje en een droogje. Bij een kraam op Groenekanseweg 9 zijn er volop nieuwe artikelen zoals kleding, rijlaarzen, verf en ijzerwaren voor kleine prijsjes. Op Berkenlaan 12 is er baby-, kinder- en dames merkkleding te vinden. De opbrengst van de leuke spullen en de heerlijke, zelfgemaakte koffielikeur op Berkenlaan 2 is bestemd voor Socialrun (www.socialrun.nl). 

Misschien iets uit de route maar ook de moeite waard is Nieuwe Weteringseweg 225. En op Groenekanseweg 250 staat niet 1 kraam maar zo’n 30 kramen met brocante tijdens de Brocante in de kas. De plattegrond met de deelnemende adressen; op garagesalegroenekan.wordpress.com, facebookpagina en op posters verspreid in het dorp.

!