De jubileum-groepsfoto ter gelegenheid van 25 jaar BMV.
De jubileum-groepsfoto ter gelegenheid van 25 jaar BMV.

Geslaagde jubileumdag BMV

Algemeen

Dit jaar bestaat de BMV, Biltse Motorrijders Vereniging, 25 jaar. Om dit te vieren, had de BMV voor haar leden een leuke jubileumdag georganiseerd. 

Om 10.00 uur werd er verzameld bij café Buiten in De Bilt, alwaar er koffie en gebak klaar stond. Rond 10.30 uur vertrokken de rijders, 40 stuks, voor een mooie rit richting het Verkeersveiligheidscentrum in Almere. Hier werd de lunch genuttigd en daarna waren er een aantal leuke activiteiten, waaronder een scootmobielrace en minibikecross, voor de rijders georganiseerd. 

Na nog wat gedronken te hebben werd er weer teruggereden naar café Buiten in De Bilt. Hier werd nog wat gedronken en werd er nog een lekkere tapas door de Griekse buurman geserveerd. Al met al was het een zeer geslaagde dag. 

Mocht u een motor hebben, sportief, tour, maakt niet uit, en wilt u een keer meerijden, dan bent u van harte welkom. De volgende rit is op zondag 3 juli. Er wordt dan weer om 10.00 uur bij Café Buiten in de Bilt verzameld en vertrek is om 10.30 uur. Voor meer info kunt u de website bmvmotor.nl raadplegen of bellen met Jan Verheul, 06 51348650.