Logo vierklank.nl
Eindelijk weer een groot feest in De Vierstee.
Eindelijk weer een groot feest in De Vierstee. (Foto: )

Topfeest in De Vierstee

Zaterdagavond 2 april was het feest in De Vierstee in Maartensdijk. Voor het eerst in lange tijd was weer sprake van een gezellige avond voor jong en oud. Meer dan 150 gelukkigen genoten van muzieknummers uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90 en 2000. 

door Walter Eijndhoven

‘Dat smaakt zeker naar meer’, aldus de organisatoren. ‘Iedereen genoot van deze avond, van elkaar en van de muziek. De hele zaal stond tjokvol. Vanaf 20.00 uur was iedereen welkom en stroomde De Vierstee vol’.

Overal
Het volk kwam dan ook overal vandaan. Uit de verste uithoeken van de gemeente De Bilt namen zij de auto, fiets, bus, trein of paardenkar. Degenen die in de buurt van De Vierstee wonen, hadden geluk. Zij konden lopend naar het dorpsfeest. Het gerucht ging al enige weken rond dat een groot feest aanstaande was in Maartensdijk. Eindelijk weer een feest, en dat zonder mondkapje.

Kettingzaag
Om 21.00 uur barstte het feest los. De versterkers stonden aan, zodat de show beginnen kon, de gitaren klonken als een kettingzaag, dat hoorde men graag. De bandleden braken de boel af met hun drums, toetsen, slag- en basgitaren en natuurlijk zweepte de zingende Joyce Geurtsen, als middelpunt van de band, het publiek op. Uiteindelijk ging het dak eraf en was de muziek tot in de verre omtrek te horen.

Meer
‘Dit feest was top en smaakt zeker naar meer. Maar eerst even bijkomen. De gasten hadden het zo naar hun zin, dat zij tegen sluitingstijd nog helemaal niet naar huis wilden. Dus gaf de band nog enige Hollandse schlagers ten gehore. Wat ook mooi was, op het feest waren twee gasten uit Oekraïne. Joyce zong speciaal voor hen een nummer en de hele zaal was in blauw en geel licht gehuld. Echt gaaf. Dit smaakt zeker naar meer’.

Meer berichten