Paul Broos spreekt zijn waardering uit.
Paul Broos spreekt zijn waardering uit.

Afscheid Enny en Otto Doornenbal van VVN

Algemeen

Het echtpaar Enny en Otto Doornenbal uit Maartensdijk heeft afscheid genomen van het Bestuur VVN afdeling De Bilt: Enny is vele jaren voorzitter geweest en Otto bestuurslid.

Enny en Otto hebben er mede voor gezorgd dat de activiteiten rondom het verkeer in De Gemeente De Bilt werden georganiseerd en goed werden uitgevoerd. Zij hebben het voor elkaar gekregen dat er voor ouderen en jongeren evenementen kwamen ter bevordering van de verkeersveiligheid voor alle generaties in De Bilt, zoals praktische verkeersexamens, scoot-mobiel-cursussen en opfriscursussen ten behoeve van de rijvaardigheid vielen hier onder.

Een gevleugelde uitspraak van Enny was na afloop van ieder Verkeersexamen: ‘Zorg dat je in het verkeer altijd je mobiele telefoon in je zak houdt’; en van Otto: ’In het verkeer mag er nooit een vraagteken zijn, maar altijd een uitroepteken’.

Tijdens een afscheidsetentje werden zij toegesproken door medebestuurslid Paul Boos. Hij memoreerde onder andere dat honderden basisschoolleerlingen thuis een behaald verkeersdiploma hebben liggen met een persoonlijke prachtige handtekening van mevrouw Doornenbal.

VVN Amersfoort zal binnenkort (door corona kon dit nu niet) een zeer gewaardeerd lintje uitreiken aan de heer en mevrouw Doornenbal voor al hun vrijwillige werkzaamheden. Zij laten een goed geregelde organisatie achter, waar het huidige bestuur mee verder kan. (Ella Prins)