Logo vierklank.nl
<p>Volgende bouwfase van de Kwinkelier gestart</p>

Volgende bouwfase van de Kwinkelier gestart

(Foto: )

Volgende bouwfase van de Kwinkelier gestart

Een aantal weken terug zijn de bouwhekken geplaatst rondom de volgende bouwfases van de Kwinkelier in Bilthoven. Al een aantal jaar wordt er hard gewerkt aan een vernieuwd, gezellig winkelcentrum en nu zijn dan ook de laatste fases van start gegaan.

De komende maanden worden er diverse sloopwerkzaamheden, inclusief asbestsanering, uitgevoerd die tot ongeveer eind januari zullen duren. Bouwfase 5 is de sloop van het winkelblok op het grote plein. Op deze locatie komt een passage met winkels en een ingang vanuit de parkeergarage. Tevens zijn er appartementen beoogd. Aan de Sperwerlaan wordt een trap en hellingbaan gerealiseerd als entree vanaf de Sperwerlaan.

Bouwfase 6
In deze bouwfase worden de panden van Hema tot en met Kruidvat vernieuwd. Ook de opgang naar de eerste verdieping zal vernieuwd worden. In deze winkelpanden is ruimte voor grote winkelketens. Hema zal na oplevering van bouwfase 6 weer terugverhuizen naar hun oude winkelruimte.

Bereikbaarheid winkels
Ondanks de vele sloopwerkzaamheden die de komende maanden uitgevoerd zullen worden, blijven de winkels rondom het bouwgebied bereikbaar. Zowel de Kruidvat als de Albert Heijn krijgen een veilige aanlooproute waardoor de bezoekers van deze winkels minimale hinder zullen ondervinden. 

Parkeren
De parkeergarage onder het winkelgebied blijft toegankelijk. Wel is een deel van de garage afgezet, maar er blijven genoeg parkeerplaatsen over. Blijf op de hoogte over de werkzaamheden via www.dekwinkelier.nl of via de sociale media kanalen van het winkelcentrum. (Nikita Brantsen)

Meer berichten