Logo vierklank.nl
Versoepelingen in de korfbalsport bij DOS
Versoepelingen in de korfbalsport bij DOS (Foto: )

Versoepelingen in de korfbalsport bij DOS

De leeftijdsgrens voor buitensport in teamverband is vanaf 3 maart opgerekt tot 27 jaar. Dat geldt alleen voor trainingen en onderlinge wedstrijden. De competities worden nog niet hervat.

door Henk van de Bunt

De afgelopen maanden mochten alleen jongeren tot en met 17 jaar samen buiten sporten. Met deze versoepeling van de coronaregels hoopt het kabinet iets meer lucht te geven aan jongeren en jongvolwassenen, die het lastig hebben in deze lockdown. Bestuurslid Lisa Rademakers (Communicatie) vertelt hoe korfbalvereniging DOS (Westbroek) hiermee omgaat: 

Tegemoetkoming
Lisa geeft aan dat er bij DOS nu even niet veel (buiten-)mogelijkheden zijn: ‘Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe DOS velden. De verwachte oplevering van het kunstgras is in de week van 22 maart. Maandag 29 maart kan er zeker weer worden getraind..Voorzitter Dirk Jan van Barneveld meldt: ‘De coronatijd is voor iedereen zwaar, ook voor DOS. Maar we willen onze leden wel heel graag tegemoet komen nu zij dit jaar zo weinig hebben kunnen sporten. Dit willen we doen door onze leden komend seizoen een korting aan te bieden bij DOS. De hoogte van de korting wordt later bekendgemaakt en zal eerst moeten worden goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering in juni. Naast deze tijdelijke korting in 2021-2022, is er ook voor nieuwe leden goed nieuws. Zij kunnen namelijk gratis meetrainen tot de zomer. Zeker in deze tijd, zou er wat ons betreft geen drempel moeten zijn om gezond en fit te blijven’.

Meer berichten