Optreden van docenten van KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist. (foto Slotstad RTV)
Optreden van docenten van KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist. (foto Slotstad RTV)

Valentijnsconcert Muziekschool

Algemeen

Op Valentijnsdag kan je vanuit je eigen woonkamer genieten van de mooiste liefdesliedjes gespeeld door docenten van KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist. Op zondag 14 februari om 15.30 uur wordt het jaarlijkse docentenconcert met thema Valentijn voor het eerst helemaal online uitgezonden.

Het docentenconcert is te volgen via het YouTube kanaal van het KunstenHuis. Het programma wordt verder aangekleed met verschillende liefdesgedichten van de Zeister Stadsdichters en Biltse dichters van Vereniging Taalpodium. 

Programma
Een twintigtal docenten heeft zelf uitgekozen muziekstukken opgenomen met als thema de liefde. Naast alle muziek zal er ook een aantal liefdesgedichten te zien en te horen zijn, geschreven en voorgedragen door de Zeister Stadsdichters Diet Groothuis en Mary Heylema en een aantal Biltse dichters van Vereniging Taalpodium. Het belooft een zeer gevarieerd programma te worden, vol romantische pop, klassieke muziek en dichtkunst. Ook Slotstad RTV en RTV De Bilt zullen het Valentijnsconcert uitzenden. Kijk voor de exacte uitzendtijden op hun website.