Logo vierklank.nl
Impressie van ‘the making of’ van de kerstclips van K’zz voice
Impressie van ‘the making of’ van de kerstclips van K’zz voice (Foto: )

Close harmony koor K’zz voice maakt kerstclips

Omdat samen oefenen en optreden er even niet in zit heeft het gemengd close harmony koor K’zz voice binnen de huidige coronamaatregelen twee kerstclips gemaakt. Tijdens de lockdown van het voorjaar 2020 heeft het koor al een clip gemaakt van ‘Ain’t no mountain high enough’ en ‘Ain’t got no life’. Nu met kerst brengt K’zz voice ‘Jingle bell rock medley’ en ‘It’s beginning to look a lot like christmas’. 

Normaal treedt K’zz Voice veel op in verzorgingshuizen, en tijdens deze periode ook op kerstmarkten. Als leuk extraatje voor alle verzorgingshuizen waar het koor nu niet kan komen zingen, krijgen zij de clips nu per mail toegestuurd. Zodat het koor de bewoners toch een vrolijke kerst kan bezorgen.

Nieuwe leden

K’zz voice is in 2014 opgericht door enkele ouders van de Werkplaats Kindergemeenschap in Bilthoven. Inmiddels zijn er ook verschillende koorleden die geen relatie met de school hebben. Onder bezielende leiding van dirigent en pianist Martin Rudolph zingt K’zz voice swingende en ontroerende jazz, soul, blues, gospel en latin. Er is nog plek voor koorleden, vooral bassen en sopranen zijn van harte welkom. Als je geïnteresseerd bent, mail dan met peerdemann@yahoo.com

Alle opnames en clips zijn te vinden op https://kzzvoice.jimdofree.com/video/ en op de Facebook pagina van het koor.

Meer berichten