Afbeelding

Geen publiek en toch winst

Sport

Voetballen zonder publiek. Normaal gesproken worden de geel-blauwen uit Maartensdijk gesteund door haar vele trouwe supporters maar door de corona was dat zaterdag niet het geval.

De uitwedstrijd bij Cobu Boys (Amersfoort) was een wedstrijd waarin SVM het goede spel van de laatste weken wilde voortzetten; alleen nu uitgedrukt in een positieve score. De eerste helft was voor SVM waarbij de mogelijkheden onbenut bleven totdat uit een mooie opgezette aanval Leroy Engel de 0-1 op het scorebord bracht. Lang kon SVM niet van de voorsprong genieten want uit het eerste schot op de goal halverwege de eerste helft scoorde Cobu Boys tegen de verhouding in 1-1.

In de pauze een kleine tactische wijziging met grote gevolgen ; uit een schitterende aanval - Djoey Engel - Mike de Kok - Djoey Engel scoorde Jordi van der Lee de 1-2 met een mooie kopbal. SVM heerste met als gevolg kort hierna de 1-3 door weer een kopbal, dit keer van Fons van Klaren. Kort voor tijd werd het nog 2-3. Door deze uitstekende teamprestatie doet SVM weer mee om de bovenste plekken. A.s. zaterdag is de thuiswedstrijd om 14.30 uur tegen Nederhorst; dan ook weer zonder publiek.