Logo vierklank.nl
Bij Ploeger hangt er volop kerstsfeer.
Bij Ploeger hangt er volop kerstsfeer.

Ploeger laat je niet lopen

Op Hessenweg 182 staat de winkel al sinds begin oktober in het teken van kerst. Er valt een uitgebreid assortiment kerstpakketten te bewonderen, want dat kan je maar beter tijdig geregeld hebben vinden ze bij Ploeger. Vrijdag 29 november schakelen we even om naar Black Friday.

Anita: 'Tijdens Black Friday komen we met een knal van een aanbieding waardoor het beslist de moeite is om even naar de Hessenweg te komen. Black Friday staat voor korting en we maken van die gelegenheid graag gebruik om iedereen een goede reden te geven om eens bij ons binnen te komen. En ik weet zeker dat ze van de ene in de andere verbazing vallen als ze zien hoeveel lekkers we hier in de winkel hebben.'

Italië en Portugal
Dat Anita nog niet tonnetje rond is, is eigenlijk verbazingwekkend, want geproefd wordt er volop in de winkel. De eigenaresse van Ploeger kan dan ook ronduit enthousiast worden als ze het heeft over de nieuwe Italiaanse pasta's waar je, met een goed glas wijn erbij, zo heerlijk van kan genieten. En ze verheugd zich alweer op een goed glas Christmas Port die alleen tot december verkrijgbaar is. Een mooie volle port die net iets kruidiger is dan het standaard ruby zusje. Kortom reden genoeg om even bij Ploeger binnen te lopen.

Meer berichten