Logo vierklank.nl
60 jaar Winkelcentrum Planetenbaan
60 jaar Winkelcentrum Planetenbaan

60 jaar Winkelcentrum Planetenbaan

Winkelcentrum Planetenbaan bestaat in september 60 jaar en dat wordt gevierd. Er worden in oktober verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd, zoals een kinderrommelmarkt, Kraak de Kluis en een bingo.

Ook kan men vanaf 2 september kassabonnen sparen en hiermee kans maken op mooie prijzen. Zaterdag 12 oktober is de afsluiting van de feestmaand en wordt er écht groot uitgepakt.

Op 2 september startte de 'kassabonnenspaaractie'. Bij de winkeliers zijn speciale actie-enveloppen verkrijgbaar voor 3 kassabonnen van winkeliers van het Winkelcentrum om kans te maken op mooie prijzen. De winnaars worden telefonisch benaderd en de prijzen worden uitgereikt op 12 oktober tijdens de feestdag.

Ballonnen
Naast deze feestelijke activiteiten zal ook het winkelcentrum versierd worden met ballonnen en wordt er op verschillende dagen gratis koffie en thee uitgedeeld. Op 12 oktober wordt de feestmaand afgesloten met een groot feest. In het winkelcentrum wordt vanaf het podium de prijsuitreiking gedaan en kan er mee gedaan worden met 'Kraak de Kluis', een spannend spel waarbij mooie prijzen zijn te verdienen. Voor de kinderen is er een gezellige ballonnenclown in het centrum.

Bingo
Er is een speciale voor de ouderen feestelijke bingo op 11 oktober van 18.30 tot 20.30 uur. Voor de jongsten is er nog een kinderrommelmarkt. Datum en tijden volgende in een later stadium. Volg voor verdere info winkelcentrum Planetenbaan op Facebook.            (Jorrit Voorn)

Meer berichten