Robin en Nina van de Werkplaats organiseren mede de eerste Biltse KledingRuilbeurs. (foto: @Aranka Mulder)
Robin en Nina van de Werkplaats organiseren mede de eerste Biltse KledingRuilbeurs. (foto: @Aranka Mulder)

Biltse Scholieren organiseren KledingRuilbeurs

Algemeen

door Walter Eijndhoven

Een overvolle kast met kleding, gewoon zin in andere kleren? Ga dan naar de KledingRuilbeurs op zondag 29 september. Leerlingen van diverse Biltse middelbare scholen organiseren deze beurs. Goede kleding die je niet meer nodig hebt, kun je vooraf inleveren. Op de KledingRuilbeurs kun je nieuwe kleding komen uitzoeken.

Kleding die je wilt ruilen kun je inleveren bij de Werkplaats Kees Boekelaan 12 in Bilthoven. Inleverdata zijn maandag 9 september, woensdag 11 september en vrijdag 13 september, van 16.30 uur tot 19.00 uur. Je ontvangt punten voor je binnengebrachte kleding die je vervolgens uit kunt geven aan nieuwe tweedehandskleding tijdens de gezellige beurs op zondag 29 september. Er zal iemand aanwezig zijn die je geruilde kleding ter plekke kan verstellen. Ook is er aandacht voor duurzame mode. Vergeet niet om kleingeld mee te nemen voor een lekker kopje thee of koffie. De opbrengst hiervan gaat naar het Helen Dowling Instituut.

Samen
Scholieren van Aeres VBMO, Het Nieuwe Lyceum, de Keenschool en de Werkplaats organiseren deze beurs gezamenlijk. 'Het is belangrijk om bewust met kleren om te gaan. Weggooien is zonde als een ander er blij mee kan zijn', aldus een van de leerlingen. 'We hopen je te zien op de inlevermomenten en op de KLedingRuilbeurs op zondag 29 september. Deze is van 13.00 tot 16.30 uur op de Werkplaats, Kees Boekelaan 12 in Bilthoven. Voor meer informatie: kijk op Facebook & Instagram:/KledingRuilBeursDeBilt.'

Emmy en Jari van de Keenschool werken mee aan de eerste Biltse KledingRuilbeurs. (foto: @Aranka Mulder)