Logo vierklank.nl
Het bord bij het viaduct in Maartensdijk ontneemt zicht.
Het bord bij het viaduct in Maartensdijk ontneemt zicht.
Dat wil ik effe kwijt.....

Dat willen zij allemaal 'effe' kwijt…

door Henk van de Bunt

'In De Vierklank van vorige week stond een artikel over een reclamebord dat het uitzicht belemmert van verkeersdeelnemers onder het viaduct in Hollandsche Rading. Ook onder het viaduct in Maartensdijk staat zo'n bord; komend vanaf de Dierenriem richting de Dorpsweg heb je door dat bord nauwelijks zicht op het verkeer dat vanaf de spoorwegovergang komt. Met name scooters maar ook lage auto's zie je niet aankomen'.

Aan het woord is Maartensdijker Albert Makkinga. En hij is niet de enige; direct al na het uitkomen van De Vierklank vorige week barstte Facebook los: Trudie Kemp, Els Rozenbeek, Letty Brugge, Martine Sloezerweij, Bart Wolff, Jeanette Kooijman, Daan Esveld en Anna Banning reageerden ieder op hun eigen wijze. Makkinga: 'Begin oktober heb ik dat digitaal al aangekaart bij de Gemeente De Bilt. Mijn ervaring met de gemeente De Bilt aangaande digitaal melden leggen is ook na deze digitale melding nog steeds niet vrolijk-makend te noemen. Maar dat terzijde. Wat me echter het meest verbaast is: 1. hoe iemand /een organisatie het in zijn hoofd krijgt op zo'n plek zoiets neer te (laten) zetten en

2. Wanneer je daar dan op wordt gewezen, dat je dan na 3 maanden nog niet in staat (of bereid?) bent geweest dat op te lossen. Ik ben bang dat de batterijtjes van onze digitale ambtenaar nodig weer eens op de oplader moeten.

Reactie
Uiteraard legde de redactie al deze opmerkingen voor aan de bekende communicatiekanalen van de gemeente en RWS. In tegenstelling tot alle andere keren werd er geen enkele reactie of ontvangstbevestiging ontvangen; zelfs niet op een latere 'ontvangstvraag'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>