Logo vierklank.nl
De infoavonden worden goed bezocht, zoals hier eerder in Het Lichtruim.
De infoavonden worden goed bezocht, zoals hier eerder in Het Lichtruim.
Zakelijk

KWF SamenLoop voor Hoop komt op stoom

In januari zijn er weer informatiebijeenkomsten over de KWF SamenLoop voor Hoop De Bilt. Iedereen die meer wil weten over dit 24-uurs wandelevenement is van harte welkom op 22 januari in café Miltenburg in Bilthoven en op 24 januari in het Dorpshuis in Westbroek. De presentatie start om 20.00 uur en de koffie staat klaar vanaf 19.30 uur.

De voorbereidingen voor de eerste SamenLoop voor Hoop in De Bilt zijn in volle gang. Inmiddels zijn er negen teams aangemeld. En wat is mooier dan met jouw collega's, straat, vriendenclub, kerk, scoutingclub, familie, sportteam, bedrijf of organisatie een team te vormen en op te staan tegen kanker. Dit is de kans om een praktische bijdrage te leveren en geld in te zamelen voor onderzoek. En wie niet wil wandelen maar wel een bijdrage wil leveren aan dit fantastische evenement, kan zich aanmelden als vrijwilliger of een actie starten.

Wijnproeverij
Op de website staan al acht acties geregistreerd, die inmiddels samen ruim 2.200 hebben opgebracht. Iedereen kan meedoen: organiseer een bingoavond, verkoop zelfgemaakte ansichtkaarten, verzamel lege flessen, laat je sponsoren met schaatsen, verkoop je oude boeken of organiseer een wijnproeverij. Meld je aan op www.samenloopvoorhoop.nl/debilt.

Wandelestafette
Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni is de eerste SamenLoop voor Hoop in De Bilt; een wandelevenement op het terrein voor gemeentehuis Jagtlust. Naast drie ceremonies zijn er muzikale optredens, een cateringplein, activiteiten voor kinderen en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen. Er is ook een Kinderloop, waar basisscholleerlingen 24 minuten wandelen en zich laten sponsoren.

Informatie
Ga naar een van de bijeenkomsten of lees meer op www.samenloopvoorhoop.nl/debilt, Facebook (SamenLoop voor Hoop de Bilt) of Instagram (samenloopdebilt).   (Dianne Westerink)

Meer berichten