Logo vierklank.nl

KinderzwerfboekStation Koos Vorrinkhuis

Op 3 oktober start de Kinderboekenweek. Op deze dag roept Kinderzwerfboek iedereen op om de boekenkast op te ruimen en kinderboeken te laten zwerven. Als er meer boeken zwerven kunnen meer kinderen een leuk boek lezen. Kinderen die boeken lezen hebben een betere taalontwikkeling en een grotere kans op een goede toekomst.

Bij het KinderzwerfboekStation Koos Vorrinkhuis in Lage Vuursche, Koudelaan 16, kunnen kinderboeken worden gebracht zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Ook kan ieder kind hier een boek uitzoeken. Een KinderzwerfboekStation is een plek waar kinderen boeken kunnen brengen of halen om thuis te lezen. Er zijn 2.500 KinderzwerfboekStations in Nederland, allemaal te vinden op: www.kinderzwerfboek.nl.

Voorleesfeest
KinderzwerfboekStation Koos Vorrinkhuis organiseert op 3 oktober van 14.00 tot 16.00 uur een voorleesfeest met griezelverhalen voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Je kunt ook boeken ruilen en een mooie kleurplaat maken. Een kinderzwerfboek is een boek met een zwerfsticker op de kaft. Iedereen kan kinderboeken uit zwerven sturen zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Zwerfstickers zijn gratis aan te vragen.

Meer berichten