FC De Bilt start competitie met winst

Zaterdag stond ook voor FC De Bilt de eerste competitiewedstrijd op het programma. In de uitwedstrijd tegen Odysseus in Utrecht moest de start worden gemaakt. Het werd een rommelige wedstrijd. Of dit nu kwam door de hevige regenbuien of gewoon zoals het altijd tussen deze twee ploegen gaat; wie het weet mag het zeggen.

Zo'n eerste wedstrijd in de competitie is wel extra spannend. Robin Notenboom scoorde na ongeveer een half uur de openingsgoal van dit seizoen. Het was uit een rommelige situatie (0-1). Het leek ook de ruststand te worden, maar vlak voor rust trof ook Roland van Dijk het net achter de goalie van de tegenstander en kon het team aan de thee met de 0-2 op het scorebord.

Na rust veranderde er aan de score niets meer, doordat beide verdedigingen de aanvallers de baas bleven. Er was dan ook niet veel opvallends in de tweede helft; alleen de constatering dat FC De Bilt de competitie goed is begonnen bleef over.

A.s. zaterdag de eerste thuiswedstrijd van deze competitie om 14.00 uur tegen FC Almere