SVM en DOSC delen de punten

SVM 1 heeft afgelopen zaterdag de bekercompetitiereeks afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen derdeklasser DOSC (Den Dolder)1. Het Hilversumse ALTIUS (ook derde klas) bekert met 3 overwinningen als enige vereniging door.

SVM 1 speelde zaterdag 15 september de laatste wedstrijd in de bekercompetitie tegen DOSC 1. Voor beide teams was de kans klein om door te gaan naar de volgende ronde. Beide ploegen gebruikten deze wedstrijd dan ook als laatste serieuze voorbereiding voor de start van de reguliere competitie a.s. zaterdag.

Doelkansen
SVM begon goed en creëerde in de eerste 5 minuten 2 goede doelkansen. De bal ging er net niet in. In een daarna gelijk opgaande wedstrijd waarbij DOSC ook enkele kansen creëerde opende SVM de score pas in de 60e minuut. Na een goed opgezette aanval vanaf de rechterkant scoorde een DOSC verdediger in eigen doel. 2 minuten voor het einde van de reguliere speeltijd kwam DOSC toch nog op gelijke hoogte nadat een trage voorzet van de flank niet juist werd ingeschat door de SVM verdediging.