Logo vierklank.nl
De DOS-velden liggen vlak bij de molen in Westbroek.
De DOS-velden liggen vlak bij de molen in Westbroek.

Startweekend bij DOS

Op 7 en 8 september ben je van harte welkom op de velden van DOS om met de vereniging en de korfbalsport kennis te maken.

Vrijdagmiddag wordt er gestart met een gezellige middag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Direct uit school ben je van harte welkom op het korfbalveld waar allemaal spelletjes georganiseerd worden die iets met korfbal te maken hebben. Vanaf 19.30 uur is er een korfbalclinic. De hoofdtrainers van DOS leren je de basisbeginselen van het korfbal. Spelers van DOS 1 en DOS 2 zijn aanwezig om daarbij te helpen.

Zaterdag 8 september zijn er de hele dag door korfbalwedstrijden. Om 9.45 uur start de eerste jeugdwedstrijd en om 15.30 uur begint de laatste wedstrijd van DOS 1. Aansluitend aan de wedstrijden kan iedereen blijven voor een hapje en een drankje. 's Avonds is er een gezellig feestje in het clubhuis met lekkere muziek.

Kijk voor meer informatie en voor het aanmelden van de spelletjesmiddag op www.dos-westbroek.nl. Ben je verhinderd, maar wil je graag een keer kijken tijdens de trainingen of bij een wedstrijd, neem dan contact op via info@dos-westbroek.nl

Meer berichten