Logo vierklank.nl
Sport

Uitslagen Zomerbridge

Op woensdag 27 juni werd door 23 paren de Zomerbridgereeks bij Bridge Comb. Concordia '86 in De Bilt voortgezet. Ad Franzen + Martin van Tol werden met 61,67% eerste, gevolgd door Yvonne Hoogvliet + Minke Koopmans met 57,08%. De derde medaille werd gedeeld toegekend aan Uschi Röhrs + Annelous Onderdelinden en Henk van de Bunt + Wout van Dronkelaar (beiden) met 56,67%. Woensdag 4 juli is iedereen weer welkom voor de volgende avond vanaf 19.30 uur (iets eerder komen i.v.m. de inschrijving) in gebouw De Schakel, Soestdijkseweg Zuid 49-B. Niet leden betalen 2,50 euro per persoon per avond, leden gratis.

Hollandsche Rading
Bridgeclub Hollandsche Rading organiseert een reeks Zomerbridge tot en met 30 augustus. Donderdag 28 juni waren 18 paren naar het Dorpshuis afgereisd: Uschi Röhrs + Wim Westland wonnen met 66,20%. De tweede plaats was voor Irene Banken + Jan van der Heide met 62,45%. Voor Jan Berk + Nans Lelie was de derde trede van het ereschavot met 61,04%.

De eerstvolgende avond is donderdag 05 juli. Bij voorkeur vooraf aanmelden via mail bij bchollandscherading@gmail.com voor 17.00 uur op de dag zelf en in het uiterste geval voor 19.00 uur aan de zaal. Aanvang bridgen om 19.30 uur. Kosten per avond zijn 2 euro per persoon voor niet-leden en één euro voor leden van het organiserende club.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>