Logo vierklank.nl
De zesde budgetkring De Bilt werd met een lied afgesloten.
De zesde budgetkring De Bilt werd met een lied afgesloten.
Algemeen

Zesde budgetkring feestelijk afgesloten

In het WVT-gebouw in Bilthoven werd op 21 juni met de uitreiking van certificaten de zesde Budgetkring De Bilt afgesloten. Wethouder Ebbe Rost van Tonningen was aanwezig om aan de aanwezige deelnemers een certificaat uit te reiken en een speciaal voor dit afscheid geschreven lied te begeleiden. Ook deelnemers van eerdere groepen waren aanwezig.

door Guus Geebel

Budgetkring De Bilt is een werkgroep van mensen die meer willen doen met minder. Deze groep begon in februari en bestond uit zes deelnemers. In tweewekelijkse bijeenkomsten werkte de groep aan praktische doelen: Beter met geld omgaan, duurzaamheid en goed in je vel geraken. Marieke van Nimwegen begeleidde de groep aan de hand van het leerboek Gelukkig met Genoeg, geschreven door Jeanine Schreurs die bij toeval ontdekte dat leven met minder geld ook positieve kanten heeft.

Toen de deelnemers in februari begonnen hebben ze hun situatie van dat moment ingevuld en aan het eind gaven ze aan wat er in vijf maanden veranderd is. Deelneemster Anneke vertelt veel aan de bijeenkomsten gehad te hebben. Zij vindt het jammer dat het afgelopen is. De groep en ook vorige groepen houden nog steeds contact met elkaar via een groepswhatsapp. Op 7 september starten nieuwe groepen bij WVT en Mens De Bilt. Voor maximaal acht deelnemers per groep wordt in twaalf bijeenkomsten van tweeënhalf uur onder leiding van Marieke van Nimwegen en Arland Swaak het programma uitgevoerd. Deelname is gratis, inclusief het leerboek Gelukkig met Genoeg. Meer informatie: debilt@budgetkring.nl of bel Marieke van Nimwegen: 06 4022 1683 op donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur.

Meer berichten