Logo vierklank.nl
Activiteiten

Intercultureel eetcafé

Zondag 24 juni organiseren vrijwilligers van Mens De Bilt alweer het laatste Intercultureel Eetcafé van dit voorjaar. Tevens wordt er deze dag afscheid genomen van een aantal vaste vrijwilligers die in de afgelopen 20 jaar het Eetcafé tot een begrip hebben gemaakt.

Elke maand zijn er zo'n 60 tot soms wel 90 gasten aan tafel. Een plek waar ontmoeting en gezelligheid centraal staan. Er zijn inmiddels nieuwe vrijwilligers gestart en ingewerkt, maar er zijn ook nog een paar plekken beschikbaar. Het Eetcafé is elke laatste zondag van de maand in restaurant Bij de Tijd en heeft steeds een ander thema.

Deze maand een Indische maaltijd, ter nagedachtenis aan Frederiek Hozee die dit heerlijke menu samenstelde. Kosten kunnen worden voldaan bij de inloop vanaf 17.15 uur. De maaltijd wordt om 18.00 uur geserveerd. Ingang: restaurant Bij de Tijd, Kamerling Onnesweg 14, De Bilt. Vooraf aanmelden tot uiterlijk donderdag 21 juni) via tel. 030 7440595 of servicecentrumdebilt@mensdebilt.nl. Ook vrijwilliger worden bij het Eetcafé? Neem contact op met Wilma van Poelgeest, sociaal werker w.vanpoelgeest@mensdebilt.nl

Meer berichten