Logo vierklank.nl
 Vlaggen sieren de top van het nieuwe appartementengebouw De Leijen Zuid.
Vlaggen sieren de top van het nieuwe appartementengebouw De Leijen Zuid. (Foto: SSW)
Algemeen

Hoogste punt bereikt

Op het hoogste punt van het nieuwe appartementengebouw De Leijen Zuid in Bilthoven gingen op 4 juni de vlaggen in top door opdrachtgever Woonstichting SSW.

De bouw van de 99 sociale huurwoningen verloopt volgens planning. Terwijl de buitengevel wordt gemetseld, krijgt ook de binnenkant van het gebouw steeds meer vorm. De eerste binnenmuren worden geplaatst, vloerverwarming aangelegd en kozijnen gemonteerd. Naar verwachting kunnen de eerste huurders eind van dit jaar naar hun nieuwe woning verhuizen.

Nieuwe woningen
Directeur-bestuurder Jessie Bekkers-van Rooij: 'Nieuwe woningen bouwen is een belangrijk speerpunt van SSW in de aanpak van de lange wachttijden voor een sociale huurwoning. Op dit moment vinden de laatste gesprekken met de gemeente plaats voor de realisatie van ruim 30 nieuwe eengezinswoningen aan de Melkweg in Bilthoven. Als het lukt starten we eind 2018 met dit nieuwbouwproject'.        (Marieke Overeem)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>