Logo vierklank.nl
Algemeen

'Echt Gebeurd' verhalen in het Weeshuis van de kunst

Op vrijdag 1 juni om 20.30 uur zijn er weer de 'Echt gebeurd' verhalen in het Weeshuis van de kunst, Prof. Dr. T.M.C. Asserweg 2 in De Bilt. Na de succesvolle avond in april over 'Oorlog en vrede' volgt de laatste Echt gebeurd van dit seizoen. Deze avond is het thema: Dagelijks brood (met beleg).

'Echt gebeurd' is een vertelavond met echt gebeurde verhalen, verteld door de mensen die het zelf hebben meegemaakt.  naar aanleiding van een thema vertellen mensen grappige, ontroerende en spannende verhalen. Thema's die eerder aanbod kwamen zijn macht, familie, spijt en broers en zussen. En vanavond Dagelijks brood. We hebben het allemaal nodig maar hoe komen we eraan? Wat doen we om ons brood te verdienen en lukt het ook om er nog wat beleg op te krijgen?

Een onderdeel bij 'Echt gebeurd' is het voorlezen uit een puberdagboek. De vertellers op deze avond zijn onder andere: Noorse visser Nathan, cabaretier Josien Rutten en storyteller Petra Oudenaerde.  Allen met hun eigen echt gebeurde verhaal over dit thema. De avond wordt omlijst door live muziek. Vvoor meer informatie info@hetweeshuisvandekunst.nl

Meer berichten