De vreugde is groot bij het behalen van de bekerfinale.

M015-1 bereikt bekerfinale

Woensdag 23 mei speelde de MO15-1 van FC De Bilt in Huizen de halve finale van het bekertoernooi tegen de plaatselijke meiden van de Zuidvogels. Vorig jaar was de halve finale nog het eindstation voor de Biltse meiden. Dit jaar waren ze gebrand om de finale wel te halen.

De spanning was de hele wedstrijd voelbaar. De harde wind maakte het allemaal nog lastiger. In de eerste helft ontsnapten de meiden aan een achterstand toen een bal onderkant lat het veld weer in kwam. De tweede helft waren de meiden uit De Bilt sterker. Dit overwicht werd uiteindelijk beloond met een doelpunt van Maud. Deze 0-1 bleek de eindstand. Daarmee plaatste de MO15-1 zich voor de finale van het bekertoernooi. Op 2 juni nemen de meiden het op tegen JVC MO15 bij Legmeervogels in Uithoorn om 13.15 uur.      (Jesse 't Lam)