Logo vierklank.nl
Ocobar laat de fifties opnieuw tot leven komen.
Ocobar laat de fifties opnieuw tot leven komen.
Lezersactie

Rock 'n Roll in Theater Het Lichtruim

Zondag 15 april komen om 15.00 uur de fifties tot leven in Theater Het Lichtruim. Ocobar, de voormalige huisband van het legendarische sportprogramma Holland Sport, staat voor het eerst solo in het theater met De oerknal van rock-'n-roll.

De driemansformatie met Cok van Vuuren en de gebroeders Bart en Rob Wijtman ging met presentator Wilfried de Jong op tournee, iets wat ze later allesbehalve dunnetjes overdeden met Freek de Jonge en in programma's van zangeres Ricky Koole en Leo Blokhuis. Daarnaast maakt Ocobar muziek voor documentaires, televisieprogramma's en theaterproducties. Laat zondag 15 april uw voeten kriebelen en heupen jeuken bij nummers als Blue Suede Shoes, I Walk the Line en Great Balls of Fire en vele andere toppers uit de historie van de pop. Kijkt op www.theaterhetlichtruim.nl voor een teaser, meer informatie of bestel direct uw kaarten.

Lezersactie
Voor de lezers van De Vierklank is een aantal kaarten gratis beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen stuurt u een mail naar info@vierklank.nl met 'Ocobar' in het onderwerp. De kaarten worden onder de inzenders verloot en u ontvangt sowieso bericht.

Meer berichten