Logo vierklank.nl
Algemeen

Service vooraan bij Vink Witgoed

De grootste witgoedleverancier van de gemeente De Bilt is gevestigd in Westbroek. Vanuit een prachtig pand met een ruime showroom bewijst Vink Witgoed dagelijks dat voortreffelijke service nog hand in hand kan gaan met vriendelijke prijzen.

Vink Witgoed levert een breed assortiment keuken- en huishoudelijke apparatuur. Naast vrijstaande apparatuur kunt u er ook terecht voor inbouw apparaten. Inbouwapparatuur wordt tegen een vastgesteld tarief door vakbekwame mensen ingebouwd; zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Vrijstaande apparatuur wordt op een afgesproken tijdstip geplaatst, waterpas gezet en aangesloten. Het verpakkingsmateriaal gaat mee terug evenals, indien gewenst, het oude apparaat. Al met al staat service voorop bij Vink Witgoed. Wilt u liever afhalen, dan kan dat en heeft u een probleem, dan lossen ze dat graag snel voor u op. U kunt altijd rekenen op telefonische ondersteuning en zo mogelijk een monteur nog dezelfde dag bij u thuis.

Vink Witgoed is een van de deelnemers aan het kortingsbonnenboekje dat eind vorig jaar door de Vierklankbezorgers is uitgereikt. Met de kortingsbon ontvangt u korting op de montage van een Quooker of inbouwapparatuur. Daarmee wordt kopen bij Vink Witgoed wel heel aantrekkelijk. Heeft u het kortingsbonnenboekje gemist? U kunt alsnog een exemplaar halen op o.a. het kantoor van De Vierklank. Kijk voor een volledig overzicht van de afhaaladressen op www.vierklank.nl

Westbroek

Vink Witgoed, Pr. Christinastraat 3

Maartensdijk

Tankstation van Woudenberg, Dorpsweg 134

Bibliotheek, Nachtegaallaan 30

Ontmoetingsruimte Dijckstate, Maertensplein 98

De Bilt

Mens, Prof. Dr. P.J.W. DeBeyeweg 1

Bouwman Boeken, Hessenweg 168

Bilthoven

Bibliotheek, Planetenplein 2

Zorgcentrum Koperwiek, Koperwieklaan 3

Groenekan

De Vierklank, Kon. Wilhelminaweg 461

Lage Vuursche

Dorpshuis De Furs, Slotlaan 2a

Meer berichten