Logo vierklank.nl
Algemeen

De VerzamelaarsJaarbeurs

De VerzamelaarsJaarbeurs op 14 & 15 april is Europa's grootste verzamel- en vintage-evenement met het meest diverse en exclusieve aanbod. Het is dé fysieke ontmoetings- en handelsplaats waar verzamelaars, liefhebbers van vintage en handelaren samenkomen voor een leuke dag uit, om heerlijk rond te snuffelen, inspiratie op te doen en om dat unieke item aan te schaffen waar ze al jaren naar op zoek zijn.

Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken & strips, sieraden, munten, postzegels, archeologie, ansichtkaarten, fifties, sixties & seventies spullen en design woon- en interieurartikelen. Vast onderdeel van de VerzamelaarsJaarbeurs is bovendien de Mega Platen & CD Beurs. Een hemel op aarde voor liefhebbers van popmuziek met een gigantisch aanbod van singles, lp's, cd's, dvd's en allerlei popsnuisterijen.

Winactie
Voor de lezers van De Vierklank is een aantal gratis toegangskaarten beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen stuur je een mail naar info@vierklank.nl met als onderwerp verzamelaarsjaarbeurs. De kaarten worden onder de inzenders verloot.

Meer berichten