Logo vierklank.nl
 Van Ginkel maakt het werken in de tuin een stuk makkelijker.
Van Ginkel maakt het werken in de tuin een stuk makkelijker.
Algemeen

Van Ginkel helpt bij tuinkriebels

De lente doet zijn intrede en daarmee zal het ook bij menigeen kriebelen om weer in de tuin aan de slag te gaan. Aan de Dorpsweg in Maartensdijk vindt u L.M.B. van Ginkel met een showroom vol apparatuur die het werken in de tuin een stuk makkelijker maakt.

Naast verkoop en reparatie van landbouwmachines en tractoren houdt Van Ginkel zich bezig met de verkoop van tuinapparatuur en parkmachines, U treft er onder andere topmerken als Viking en Stihl aan en op de iMow robotmaaiers kunt u zonder veel moeite te doen genieten van maar liefst 5 jaar garantie. Reparatie en service wordt door een eigen team uitgevoerd zodat u verzekerd bent van een vlotte afhandeling van een eventueel probleem. Voor onderhoud kunt u tevens gebruikmaken van de gratis haal- en brengservice.

LMB van Ginkel is een van de deelnemers aan het kortingsbonnenboekje dat eind vorig jaar door de Vierklankbezorgers is uitgereikt. Met de kortingsbon ontvangt u 10% korting bij de aankoop van een Stihl en/of Viking product. Daarmee komt de aanschaf van een accuheggenschaar of bladblazer wel heel dichtbij. Heeft u het kortingsbonnenboekje gemist? U kunt alsnog een exemplaar halen op o.a. het kantoor van De Vierklank. Kijk voor een volledig overzicht van de afhaaladressen op www.vierklank.nl

Westbroek
Vink Witgoed, Pr. Christinastraat 3

Maartensdijk
Tankstation van Woudenberg, Dorpsweg 134

Bibliotheek, Nachtegaallaan 30

Ontmoetingsruimte Dijckstate, Maertensplein 98

De Bilt
Mens, Prof. Dr. P.J.W. DeBeyeweg 1

Bouwman Boeken, Hessenweg 168

Bilthoven
Bibliotheek, Planetenplein 2

Zorgcentrum Koperwiek, Koperwieklaan 3

Groenekan
De Vierklank, Kon. Wilhelminaweg 461

Lage Vuursche
Dorpshuis De Furs, Slotlaan 2a

Meer berichten