Logo vierklank.nl
 Fred Delfgaauw creëert rake personages die hij van unieke stemmen voorziet.
Fred Delfgaauw creëert rake personages die hij van unieke stemmen voorziet. (Foto: Ministerie van Beeld)
Kunst & Cultuur

Humor en ontroering in Theater Het Lichtruim

Op vrijdag 16 maart om 20:00 uur  kunt u terecht in Theater Het Lichtruim voor een magische theatervoorstelling door meesterverteller en stemkunstenaar Fred Delfgaauw. In zijn nieuwe solovoorstelling 'Paradijsvogels' sleept Fred Delfgaauw op onnavolgbare wijze het publiek mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. U kunt erop rekenen dat humor en ontroering zó dicht bij elkaar liggen, dat het heerlijk schuurt. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek steeds te vangen met perfecte eenvoud. Voor iedereen die al bekend is met zijn werk, maar ook voor al die anderen dé kans om kennis te maken met de meest magische vorm van theater die Nederland rijk is. Kijkt u op onze website www.theaterhetlichtruim.nl voor meer informatie .

Lezersactie
Voor de lezers van De vierklank is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen stuurt u een mail naar info@vierklank.nl. Vermeld in het onderwerp 'Delfgaauw'. De kaarten worden onder de inzenders verloot. U ontvangt sowieso bericht.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>