Afbeelding

VVD De Bilt en de kernen: de paden op, de lanen in

Algemeen Politiek

Voor elke kern van gemeente De Bilt, Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek heeft de VVD een aparte flyer gemaakt, met verwijzing naar speerpunten en kandidaten per kern.

Per kern gaan kandidaten van VVD De Bilt op pad om bewoners te vragen naar extra aandachtspunten. Deze campagne is een vervolg op eerdere kernbijeenkomsten van VVD De Bilt in de afgelopen vier jaar.

De VVD wil dat alle kernen hun eigen identiteit kunnen behouden; daarvoor is voor elke kern een eigen aanpak nodig, die de vitaliteit en leefbaarheid moet versterken. Leefbaarheid vraagt mensen, en vooral jonge mensen. Maar jonge mensen vragen ook voorzieningen, zoals betaalbare woningen en scholen. Een leefbare kern maken doe je samen en is dus afhankelijk van lokale initiatieven. De VVD wil de activiteiten in de kernen laagdrempeliger, door wetgeving minder stringent te maken en activiteiten een klein financieel steuntje in de rug te geven.

Eigen
Elke kern heeft eigen wensen én eigen oplossingen. Daarom bracht de VVD in de afgelopen jaren kernbezoeken om te spreken met bewoners en ondernemers en had zij voortdurend contact met bewonersverenigingen en ondernemersverenigingen. De VVD wil zich de komende periode hard maken voor de punten die bewoners en ondernemers in die gesprekken hebben benoemd. Zie https://vvddebilt.nl/verkiezingsprogramma/dorpskernen/

Thema

Het thema van VVD De Bilt voor de gemeenteraadsverkiezingen is Nieuwe Energie:

Met een nieuw team van de VVD voor gemeente De Bilt.

Met een nieuw thema energie, naast aandacht voor bekende VVD thema's.

Met een nieuwe campagnewebsite www.vvddebilt.nl.

Met een nieuwe, persoonlijke, aanpak voor de zes kernen van gemeente De Bilt.

!