Van Grootheest verlengt bij DOS

Algemeen Sport

Andreas van Grootheest is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer/coach van de selectie van DOS Westbroek. Bij de ondertekening van het contract dit voorjaar was een termijn van twee seizoenen opgenomen. Tijdens het evaluatiegesprek eerder deze maand gaven zowel DOS als Van Grootheest aan graag dit tweede seizoen met elkaar te willen invullen.

DOS debuteert dit seizoen op het veld in de Hoofdklasse en speelt in de zaal in de Overgangsklasse. Na twee kampioenschappen op rij, zijn de resultaten dit seizoen wisselend. Coach en team hebben even aan elkaar moeten wennen, maar de wijzigingen in het spelbeeld beginnen steeds duidelijker te worden. De Technische Commissie ziet steeds meer een stijgende lijn in het spel: 'De insteek is om deze lijn door te zetten, want er is de overtuiging dat er nog meer rek zit in de prestaties van het team'.

De spelersgroep was unaniem voorstander van een langer verblijf van de trainer, zo bleek de TC na een gesprek met de groep. DOS is content met het langer aanblijven van de hoofdtrainer en het voortzetten van de goede samenwerking.