Geïnteresseerden gaan op bezoek bij het nieuwe kinderdagverblijf.
Geïnteresseerden gaan op bezoek bij het nieuwe kinderdagverblijf.

Geslaagde koffieochtend

Algemeen Jeugd

Eind november was er een koffieochtend voor buurtbewoners op het kinderdagverblijf van Small Society aan de Aeolusweg in De Bilt.

Het nieuwe kinderdagverblijf van Small Society aan de Aeolusweg 8a is in september jl. in gebruik genomen als vervanging van de oude locatie aan de Groen van Prinstererweg. De verplaatsing van het kinderdagverblijf naar de nieuwe locatie heeft een lange historie die ruim 10 jaar in beslag heeft genomen. In goed overleg met de gemeente is uiteindelijk een nieuwe locatie gevonden waar Small Society het nieuwe kinderdagverblijf heeft gerealiseerd. Het kinderdagverblijf en de grote tuin is speciaal voor kinderen ontworpen en is van alle gemakken en de nieuwste inzichten op kinderopvang gebied voorzien.

Kennismaken
De aanwezige buurtbewoners konden onder het genot van een kopje koffie uitgebreid kennismaken met het nieuwe kinderdagverblijf van Small Society. Locatiemanager Wilma Goedman verzorgde een rondleiding door het splinternieuwe pand en gaf uitleg. In januari 2018 zal het nieuwe kinderdagverblijf nog officieel worden geopend. Speciaal voor deze gelegenheid zullen leuke activiteiten voor de kinderen (en ouders) worden georganiseerd en zal ook echt afscheid genomen worden van de 'oude' buurt en het oude pand.             (Elin van Rhenen)