Logo vierklank.nl
 Zang Veredelt tijdens een laatste concert begin november 2017. [foto Reyn Schuurman]
Zang Veredelt tijdens een laatste concert begin november 2017. [foto Reyn Schuurman] (Foto: Reyn Schuurman)
Activiteiten

Kerstzang 2017

Op woensdag 20 december zal de kerstster opnieuw hangen boven de ingangsdeur van de Dorpskerk aan de Groenekanseweg in Groenekan. Ook dit jaar wordt de kerstzang versterkt met een kinderkoor, samengesteld uit leerlingen van de Nijepoortschool onder de leiding van Frank Smit.

Zang is het hoofdbestanddeel van de kerstzang en daarin zal ook de Koninklijke Biltse Zangvereniging Zang Veredelt haar steentje bijdragen. Dit gemengd koor, bestaande uit zo'n 25 zangers, heeft in de vele jaren van haar bestaan dubbel en dwars bewezen dat het die naam eer aan doet. Verder zullen Klaas van Boggelen (orgel), Michiel Plomp (trompet) en Jan Hilbert (solozang) de ondersteuning zijn voor de samenzang.

Het goede doel van de collecte past goed in het samen-delen; de opbrengst is bestemd voor een Kindertehuis in de Filipijnen. Bart van Empel, emeritus daklozenpastor van Utrecht verzorgt de overdenking en Jan Hilbert zal het kerstevangelie lezen. Na afloop zal er traditiegetrouw warme chocolademelk geschonken worden. De Dorpskerk is vanaf 19.00 uur open.         (Cor van Doesburg)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>