Rugby training verhuist naar binnen.
Rugby training verhuist naar binnen.

Rugby Wintercursus

Algemeen Sport

Rugby kent geen seizoenen. Het mooie spel met de ovale bal wordt het hele jaar door gespeeld, behalve tijdens schoolvakanties. Speciaal voor de allerkleinsten heeft de Stichtse Rugby Football Club besloten om bij Sporthal Kees een mooie warme zaal te huren. Elke woensdag van 28 november tot en met 28 februari worden jongens en meisjes van 4 tot en met 8 jaar in deze zaal getraind door de beste rugby trainers.

Volgens Jeroen Plat, trainer bij SRFC, is dit precies waar onze jeugd op zit te wachten. 'Lekker bezig zijn met leuke oefeningen, gericht op rugby en dat in een overdekte warme omgeving'. Naast de binnen-training wordt met veel van deze kinderen ook nog elke zaterdag buiten getraind of een wedstrijd gespeeld'.

Aanmoedigen
Jeroen Plat: 'Het beleid van SRFC is er op gericht om zoveel mogelijk kinderen met rugby in aanraking te laten komen. We moedigen alle kinderen aan om eens een keer langs te komen. Iedereen van 4 tot en met 8 jaar is welkom om deel te nemen aan onze wintercursus. We bieden als club een mooi platform om gedurende de winter lekker elke week een uur bezig te zijn. Tevens kom je er dan achter of rugby jouw sport is.' Voor meer informatie kijk op www.srfc.nl of neem contact op via srfc@srfc.nl