Logo vierklank.nl
De traditionele lampionnenoptocht van de Ontmoetingskerk richting St. Maartenskerk wordt ook dit jaar gehouden.
De traditionele lampionnenoptocht van de Ontmoetingskerk richting St. Maartenskerk wordt ook dit jaar gehouden. (Henk van de Bunt)
Jeugd

Hé, Hé Sint Maarten

Komend weekend is het Sint Maarten weekend, met op zaterdag 11 november de traditionele Sint Maarten-lampionnenoptocht door Maartensdijk.

Kinderen kunnen zich verzamelen bij de Ontmoetingskerk aan de Julianalaan. Daar zal de optocht beginnen om 19.00 uur en deze gaat richting de Sint Maartenkerk. Zoals gebruikelijk zal in de Sint Maartenkerk het verhaal van Sint Maarten verteld worden, dit keer door verhalenverteller pastor Jozef Wissink en er zullen er liedjes worden gezongen. Na afloop is er iets lekkers voor iedereen. Rond 20.00 uur zijn de activiteiten in de Sint Maartenkerk afgelopen. Dan kunnen de kinderen het dorp door om aan te bellen bij de huizen, liedjes te zingen en snoep te verzamelen.

Aansluitend zal op zondag 12 november een bijzondere Open Huis-viering plaatsvinden, die zal draaien om Sint Maarten, de bedelaar, zijn mantel en zijn leven als monnik. In deze viering zullen speciale gasten in gesprek gaan over hun keuzes in hun leven als non/monnik en de zoektocht waarin zij zich momenteel bevinden. Deze viering begint om 10.30 uur in de Sint Maartenkerk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>